Pratite:

+382 68 702 202

Poziv/SMS/Viber/WhatsApp|24h

Mi smo turistička agencija iz Herceg-Novog i Tivta u Crnoj Gori. Prevozimo naše klijente organizovanim transferima do željenih destinacija u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Srbiji, Albaniji i Makedoniji. Sa ponosom ističemo da smo najjeftinija agencija za ovu vrstu djelatnosti ali ujedno i među najboljima po kvalitetu usluga koje pružamo. Za nas, klijent je uvijek na prvom mjestu. Rezervišite transfer online sa povratkom i osvojite 30% popusta!
Pretraga transfera

Aerodromski transferi

Privatna putovanja i izleti

Top destinacije

Nacionalni parkovi

Vozimo Vas do najprestižnijih destinacija Balkana Aerodromi, Marine, Hoteli, Nacionalni parkovi, Spomenici, Plaže, Planine...

TravelTours Crna Gora

Mi smo turistička agencija iz Herceg-Novog i Tivta u Crnoj Gori. Prevozimo naše klijente organizovanim transferima do željenih destinacija u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Srbiji, Albaniji i Makedoniji. Sa ponosom ističemo da smo najjeftinija agencija za ovu vrstu djelatnosti ali ujedno i među najboljima po kvalitetu usluga koje pružamo. Za nas, klijent je uvijek na prvom mjestu. Nudimo našim klijentima profesionalne usluge prevoza unutar i izvan Crne Gore. Posjedujemo veliki broj ponuđenih destinacija koje možemo da Vam predstavimo i pokažemo. Vaš zadatak je samo da odaberete jednu, pozovete nas i tu smo! Rezervišite Vaš transfer u našoj agenciji i dopustite nam da Vas impresioniramo profesionalnom uslugom, niskim cijenama i nevjerovatnim pejzažima naše države! Sa TravelTours Crna Gora transfer agencijom ići ćete na nezaboravna mjesta, upoznati sjajne ljude i uživati u Vašem odmoru.

Mi smo odgovorni i pouzdani klijenti. Posjedujemo kompletno opremljena vozila. Prevozimo do 4 putnika u jednom transferu. Cijene na sajtu su konačne i odnose se ukupno na sva 4 putnika u vozilu. Naš ključ uspjeha su poštovanje naših klijenata, niske cijene i ulaganje truda u konstantno napredovanje i poboljšanje usluga koje pružamo.

Aerodromski transferi

Ako stižete avionom na Aerodrom Tivat, Aerodrom Podgorica ili Aerodrom Dubrovnik, ili treba da dođete do nekog od navedenih aerodroma, rezervišite Vaš transfer putem forme na vrhu naše stranice, ili kroz kontakt formu na dnu naše stranice, i mi stižemo na aerodrom u izabrano vrijeme! Izaberite neku od destinacija i vodimo Vas tamo po veoma povoljnim cijenama.

Online rezervacija

Na vrhu naše stranice vidjećete formu u kojoj treba da izaberete mjesto Polaska i Odredište. Nakon što to obavite, kliknite Pretraži i mi ćemo Vam prikazati ponuđenu vožnju. Ako je želite, kliknite Rezerviši, popunite tražene podatke i potvrdite rezervaciju.
Rezervišite transfer sa povratkom i osvojite 30% popusta ! Možete i zahtjevati posebnu rutu po Vašem izboru, koja nije direktno ponuđena u formi za rezervaciju.

Lične informacije koje nam pružite biće upotrebljene isključivo u svrhe dogovora oko transfera.

Apartmani za iznajmljivanje: Tivat, Budva & Herceg-Novi

Takođe nudimo našim klijentima i usluge iznajmljivanja apartmana visokog kvaliteta po niskim cijenama u Tivtu, Budvi i Herceg-Novom.
Svi apartmani u sva tri grada su uz same centre gradova i u blizini lokalnih plaža. Budite slobodni i kontaktirajte nas bilo kada za više informacija.

ZAŠTO ODABRATI NAS?

RENAULT MEGANE 1.5 dci 2011.

Putnici:
1-4 osobe

Prtljag:
1-3 torbe

Cijena u jednom pravcu:

Cijena sa povratkom:

REZERVIŠI

TRANSFER BOOKING

INFORMACIJE O TRANSFERU:

Renault Megane 1.5 dci 2011.

Tip transfera:

LIČNE INFORMACIJE:

Telefon dostupan za:

Kontaktirajte nas

TravelTours Crna Gora
Herceg-Novi & Tivat
Crna Gora

Informacije
Tel: +382 68 702 202
info@traveltours.me


Herceg-Novi, Zemunska 85340

Tivat, Aerodromska 85320